И в този интериор спазихме изискването на Клиентите за минимализъм и монохромност на цветовата гама. Към бялото и черното са добавени синьото и златиста охра в малки количества, които да освежат пространството.
Вместо трапезна маса, Клиентите избраха да имат само „остров“, който може да се ползва както като част от кухнята, така и за хранене.
За плотове на острова и на кухнята е избран камък с изключително красива визия и шарка, която създава специфичен детайл в иначе еднотонните повърхности. Допълнителен детайл се привнася от красивите лампи, които се спускат от тавана към „острова“ и от стенния часовник, който проектирахме специално за нашите клиенти.
Минимализъмът в този интериор се проявява най-добре в холната част, която е решена изключително семпло, особено в стената с телевизора и шкафа под него. Осветителните тела следват също този стил.
Интериорния дизайн към всеки един проект е добър тогава, когато Клиентите са доволни и усещат дома свой. Именно това успяхме да постигнем като краен резултат, което носи радост и на нас като проектанти.