16
Мар.

Кратко представяне на студио за интериорен дизайн ТХТ

logo_interiordesigntxtВече повече от 12 години създаваме различни и индивидуални интериори за нашите клиенти. Следваме най-важното правило при стартирането на един проект, което са заключава в това да изслушаме най-внимателно нашите клиенти, опитвайки се да погледнем бъдещия интериор праз техните очи, като същевременно се придържаме към основните дизайн концепции за стил, пропорции, цветови съчетания, ергономичност и функционалност. Изключително внимателно правим оценка на съществуващите архитектурни или интериорни дадености на съответния обект.

При създаването на интериори със специално предназначение ( магазини, ресторанти, офиси, хотели ) се съобразяваме напълно със специфичните особености и изисквания за проектиране такъв тип обекти.

Винаги сме успявали да реализираме на 100% и най-нестандартните си идеи. Работим с много фирми, които могат да произведат всеки един детайл или елемент от интериора.

Благодарение на добрите ни технически познания можем да изготвим всякакъв вид чертежи за инсталации, мебели, парапети и други сложни елементи от интериора.

Можем да изготвим всякакъв тип графични рисунки за принт върху разнообразни повърхности, фолиа за стъкла или мотиви за интериорен текстил по поръчка.

Съчетавайки всички тези умения нашите клиенти могат да са спокойни, че поверявайки интериорния дизайн на нас ще получат пълната дизайнерска услуга с приложена техническа документация по необходимите части и ще бъдат осигурени фирми, които да произведат индивидуалните интериорни елементи.